Cubaanse soep

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de Knorr Vleesbouillon zoals aangegeven op de verpakking. Los de 2 eetlepels Maïzena® Plus op in de koude melk en giet dit vervolgens in de bouillon. Plaats de pan op een laag vuur en laat inkoken. Houd de soep warm.
  • 2 Snij de ham in kleine reepjes. Hak de 2 tenen knoflook fijn. Hak de uien fijn. Bak de knoflook en ui in een braadpan zachtjes aan in een beetje margarine.
  • 3 Roer de room door de warme bouillon, en verwarm zachtjes gedurende 3 minuten. Haal de pan van het vuur en voeg peper en zout, een beetje nootmuskaat en het klontje margarine toe.
  • 4 Verdeel de soep over 4 kommetjes. Garneer de soep bij het opdienen met de ui, met knoflook en de hamreepjes. Strooi tenslotte een beetje koriander in iedere kom en serveer direct.
  • 5 (*) Raadpleeg bij de fabrikant of de nootmuskaat glutenvrij is

Cubaanse soep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Cubaanse soep van bakbananen
45 min-
Bekijk recept
Cubaanse rijst
30 min-
Bekijk recept
Cubaanse entrecotes à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla Wraps Met Cubaanse Kikkererwten
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept