1 Bereid de Knorr Vleesbouillon zoals aangegeven op de verpakking. Los de 2 eetlepels Maïzena® Plus op in de koude melk en giet dit vervolgens in de bouillon. Plaats de pan op een laag vuur en laat inkoken. Houd de soep warm.
2 Snij de ham in kleine reepjes. Hak de 2 tenen knoflook fijn. Hak de uien fijn. Bak de knoflook en ui in een braadpan zachtjes aan in een beetje margarine.
3 Roer de room door de warme bouillon, en verwarm zachtjes gedurende 3 minuten. Haal de pan van het vuur en voeg peper en zout, een beetje nootmuskaat en het klontje margarine toe.
4 Verdeel de soep over 4 kommetjes. Garneer de soep bij het opdienen met de ui, met knoflook en de hamreepjes. Strooi tenslotte een beetje koriander in iedere kom en serveer direct.
5 (*) Raadpleeg bij de fabrikant of de nootmuskaat glutenvrij is