Wortel-venkelsoep

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de bosuitjes, de venkel en de witte selder in stukken. Rasp de wortels, schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Verhit de Robusto extra vergine olijfolie in een grote pan en doe er de stukken bosui, venkel en witte selder, de wortelrasp en het komijnpoeder bij. Plaats het deksel op de pan en laat het mengsel gedurende 5 minuten gaar bakken.
  • 2 Voeg dan de aardappelblokjes en de bouillon toe en laat het 10 minuten zachtjes koken. Pureer het gerecht in de pan met een staafmixer, roer de slagroom erdoor en breng de soep op smaak met zout en peper.
  • 3 Verdeel de soep over vier borden en garneer elk bord met wat peterselie.

Wortel-venkelsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelsoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkool venkelsoep
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept