Zoek
kerriesoep met gerookte kippenreepjes
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 sjalotjes
40 gr bakboter
1 thee lepel kerrie
1l kokend water
2 kipbouillon tabletten
100 gr gerookte kipfiletreepjes
2 eierdooiers
100 ml room
Bereiding
1
Snij de sjalotjes fijn, doe ze in de Microplus schaal van 2 liter.
2
Voeg daarbij de boter en de kerrie, roer dit door en zet het 3-4 min. in de magnetron op vol vermogen.
3
Voeg er daarna het kokende water, de bouillonblokjes, en de kipfitet bij.
4
Zet terug in de magnetron. 5 minuten op vol vermogen, evt. iets lager als u maar zeker weet dat het kookt.
5
Shake in de shaker de eierdooiers door de room en giet dit al roerende bij de soep. Zet het nog even onafgedekt terug in de magnetron. 20 seconden.
6
omroeren en klaar
kerriesoep met gerookte kippenreepjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bahiaanse kippenreepjes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastinaak kerriesoep
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met Provençaalse croutons en dragonolie
15 min-
Bekijk recept
Kerriesoep met kool en prei
0 min
Bekijk recept