Cham­pig­non­soep

1
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een pan met een dikke bodem en fruit hierin de ui goudbruin. Voeg de champignons toe en bak al omscheppend 5 minuten mee. Roer de crème fraîche door het paddenstoelenmengsel en strooi daarna de bloem erover. Even goed doorroeren. Schenk er 1 liter water bij, verkruimel de kippenbouillon-tabletten erin en breng het geheel aan de kook. Laat zachtjes 10 minuten met de deksel op de pan doorkoken. Breng de soep met (zout en) peper op smaak.

Cham­pig­non­soep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Nuoc Sot Cham
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chao Tom Met Nuoc Cham
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Nuoc Cham.
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Nuoc Cham Dau Phung
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept