Kreeftensoep met langoustine en saffraanroom

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de kreeftensoep op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de slagroom stijf met een snuifje zout, de saffraan, mosterd en een snuifje witte peper.
  • 2 Schep de soep uit op 4 borden en garneer de soep met een toefje saffraanroom.

Kreeftensoep met langoustine en saffraanroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Warme oesters met saffraanroom
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergebouillon met saffraanroom
45 min-
Bekijk recept
Penne met spinazie en fruits de mer
30 min-
Bekijk recept
Pavlova Met Saffraanroom, Exotisch Fruit En Eetbaar Goud
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heilbotfilet met tomatentopping
20 min-
Bekijk recept
Kreeftensoep
Bekijk recept