Mexicaanse soep met tortillachips

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ik heb deze soep al eens gemaakt en hij viel erg in de smaak. Gemakkelijk voor een dag, dat je wat minder TIJD of ZIN hebt om lang in de keuken te staan en toch lekker en verantwoord wilt eten. Na lang zoeken op het INTERNET en OHHHH wat is dit medium toch geweldig.
  • 2 Even zoeken en voilá, HEBBES.
  • 3 En wil je liever niet vegetarisch eten dan pleur je er gewoon wat vooraf gebakken gehaktballetjes bij.
  • 4 Het recept en foto is van Vriendin .nl
  • 5 Pureer met een staafmixer of in een keukenmachine de tomaten samen met de geroosterde paprika's . Verwarm in een pan de olie en fruit de ui 2-3 minuten .
  • 6 Voeg het gepureerde tomatenmengsel, de komijn en de bouillon toe .
  • 7 Roer er de sperziebonen en kidneybonen door en laat de soep afgedekt ca. 10 minuten zachtjes koken.
  • 8 Voeg zout en peper naar smaak toe
  • 9 Schep de soep in kommen en verdeel de tortillachips over het midden van de soep 1
  • 0 Strooi er de kaas en de koriander over. 1
  • 1 Bron zie tekst

Mexicaanse soep met tortillachips is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse schotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse ovenschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadodip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept