Champignonroomsoep

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de gesneden ui en knoflook in een grote pot met de olijfolie. Stoof aan op een matig vuur en laat zachtjes glazig worden.
  • 2 Voeg de prei toe en laat even meestoven. Dan volgen de gesneden champignons (afhankelijk van de grootte in 2 of 4 gesneden).
  • 3 Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook.
  • 4 Laten koken tot alle ingrediënten gaar zijn. Mix de soep met de staafmixer. Kruid af met peper en zout.
  • 5 Werk af met een scheutje room in het bord en versier met een beetje peterselie (of eventueel enkele gedroogde champignons).

Champignonroomsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonroomsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep basisrecept
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep Met Crostini
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep
0 min
Bekijk recept

Champignonroomsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep basisrecept
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep Met Crostini
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep
0 min
Bekijk recept