Zoek
Champignonroomsoep
4
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g champignons
1 middelgrote ui grof gesneden
1 teentje knoflook gesnipperd
1 wit van prei gewassen en grof gesneden
anderhalve liter kippenbouillon
1 dl room
2 el olijfolie
vers gehakte peterselie
Bereiding
1
Doe de gesneden ui en knoflook in een grote pot met de olijfolie. Stoof aan op een matig vuur en laat zachtjes glazig worden.
2
Voeg de prei toe en laat even meestoven. Dan volgen de gesneden champignons (afhankelijk van de grootte in 2 of 4 gesneden).
3
Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook.
4
Laten koken tot alle ingrediënten gaar zijn. Mix de soep met de staafmixer. Kruid af met peper en zout.
5
Werk af met een scheutje room in het bord en versier met een beetje peterselie (of eventueel enkele gedroogde champignons).
Champignonroomsoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Champignonroomsoep
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep basisrecept
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep Met Crostini
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep
0 min
Bekijk recept
Champignonroomsoep
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep basisrecept
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep Met Crostini
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep
0 min
Bekijk recept