gekoelde soep met tomaat, paprika en komkommer

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontvel en ontpit de tomaten. Hak ze in grove stukken. Schil de komkommer en snij in grove stukken.
  • 2 Schil de paprika met een dunschiller. Verwijder de zaadlijsten en snij de paprika in grote stukken.
  • 3 Maal de komkommer, tomaat, paprika, gedroogde tomaat, ketchup fijn in de blender. Kruid bij met peper en zout en voeg eventueel de basilicumblaadjes toe.
  • 4 Voeg ijsblokjes toe en blijf malen tot je een vloeibare soep krijgt.
  • 5 Zeef de soep en kruid indien nodig bij.
  • 6 Bewaar de soep in de koelkast.

gekoelde soep met tomaat, paprika en komkommer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nectarinesmoothie
10 min Snack
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde komkommersoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept