2 Draai van het gehakt (met natte handen) 8 kleine ballen. Druk in het midden een blokje kaas, vouw het gehakt er zó omheen dat de kaas goed verstopt zit (zonder kieren) en draai tot gladde ballen. Leg de gehaktballen 10 minuten in de koelkast.
3 Verdeel ondertussen de bloemkool in roosjes en schep ze met de bouillon in een diepe soeppan. Breng aan de kook en laat de bloemkool in ca. 15 minuten gaar koken.
4 Verhit de Solo Vloeibaar in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de gehaktballetjes rondom bruin en gaar, ca. 5 minuten. Rol ze telkens even door, zodat ze gelijkmatig bruin en warm worden.
5 Snijd de peterselie fijn. Maak de paprika schoon en snijd in heel kleine stukjes.
6 Pureer de soep met een staafmixer, voeg de Kookroom en paprika toe, breng de soep weer aan de kook en kook nog 3 minuten. Roer de peterselie door de soep.
7 Besmeer de boterhammen met Planta margarine.
8 Verdeel de soep over 4 diepe borden. Leg in elk bord twee balletjes. Geef de boterhammen erbij.