- Was en snijd de courgettes in blokjes van circa 2 1/2 cm."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote pan, zet de courgettes "},{"@type":"HowToStep","text":"4. en 2 teentjes knoflook aan "},{"@type":"HowToStep","text":"5. (belangrijk: knoflook mag absoluut niet bruin worden)"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Laat het geheel 20 minuten garen met 2,5 dl kippenbouillon "},{"@type":"HowToStep","text":"7. en pureer daarna met de staafmixer."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Voeg de rest van de bouillon toe en breng de soep op smaak "},{"@type":"HowToStep","text":"9. met zout en peper."},{"@type":"HowToStep","text":"10. Pesto:"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Hak de basilicum en peterselie grof en pureer deze samen "},{"@type":"HowToStep","text":"12. met de resterende olijfolie en knoflook in een hoge "},{"@type":"HowToStep","text":"13. maatbeker."},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- Bruneer de pijnboompitten in een bakpan."},{"@type":"HowToStep","text":"15.
- Snijd ondertussen het stokbrood in dunne plakjes en smeer"},{"@type":"HowToStep","text":"16. deze in met olijfolie. Verwarm de oven voor tot 200 graden en "},{"@type":"HowToStep","text":"17. laat de plakjes cabatta circa 6 minuten in de oven roosteren."}],"recipeYield":"8 "}