Bisque van langoustines

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui, geraspte wortel , stuk selder samen met karkassen en koppen van langoustine aan de kook brengen in1,5 l water,
  • 2 als het kookt ,net onder het kookpunt houden voor 15 minuten.
  • 3 Vocht zeven.
  • 4 Boter smelten, bloem toevoegen, tomatenpuree toevoegen en bouillon van schaaldieren toevoegen, bouillonblokjes toevoegen
  • 5 en goed laten opkoken. Afkruiden met peper en zout.
  • 6 In ieder tas of bord klein beetje room en dille toevoegen, samen met enkele gekookte langouststaartjes.

Bisque van langoustines is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperge-tagliatelle met langoustines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blini’s van zoete aardappelen met langoustines
Snack
Bekijk recept
Paella royal
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bisque van kreeft & garnalen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Bekijk recept