Zoek
Bisque van langoustines
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg koppen en staarten van langoustines
1 ui
1 wortel
1 cm knolselder
1 klontje boter
1 eetlepel tomatenpuree
2 eetlepels bloem
2 blokjes bouillon(kip of vis)
beetje room
dille
langouststaartjes ter versiering
Bereiding
1
Ui, geraspte wortel , stuk selder samen met karkassen en koppen van langoustine aan de kook brengen in1,5 l water,
2
als het kookt ,net onder het kookpunt houden voor 15 minuten.
3
Vocht zeven.
4
Boter smelten, bloem toevoegen, tomatenpuree toevoegen en bouillon van schaaldieren toevoegen, bouillonblokjes toevoegen
5
en goed laten opkoken. Afkruiden met peper en zout.
6
In ieder tas of bord klein beetje room en dille toevoegen, samen met enkele gekookte langouststaartjes.
Bisque van langoustines is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Asperge-tagliatelle met langoustines
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Blini’s van zoete aardappelen met langoustines
Snack
Bekijk recept
Paella royal
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bisque van kreeft & garnalen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Bekijk recept