kippensoep met kerrie en kokos

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knolselder en de courgette(s) in brunoise, snipper de ui en Chinese kool. Stoof de groenten en het citroengras beetgaar in een scheut olijfolie. Meng er het kerriepoeder onder. Voeg de kokosmelk en de kippenbouillon toe en laat 2 minuten zacht koken. Snijd de kip in fijne reepjes. Hak een deel van de koriander fijn en gebruik dat samen met peper en zout om het vlees te kruiden. Dompel de reepjes onder in de bouillon. Laat nog anderhalve minuut koken. Kruid eventueel nog wat bij met peper en zout. Verdeel de soep over diepe borden en meng er nog een paar koriander-blaadjes onder.

kippensoep met kerrie en kokos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept