vissoep met komkommer

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 bak de ui, wortel en komkommer aan in een beetje olie. Voeg de tomatenstukjes toe. Op smaak brengen met peper zout, en paprikapoeder. leg de stukjes vis op de groenten en strooi er rozemarijn en oregano over. Schenk er de warme bouillon over en laat 15 minuten koken op een zacht vuurtje zonder te roeren
  • 2 Voeg de laatste 5 minuten de scampi toe. verdeel de vis over 4 borden en schep op iedere portie een lepel slagroom

vissoep met komkommer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept