VISSOEP MET KERRIE,KOKOS, BANAAN EN APPEL

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 fruit de ui in de boter glazig. Roer de kerrie en kurkuma door de ui. Laat even meestoven en blus met de bouillon. Doe er een halve banaan bij en laat 10 minuten zachtjes koken. Snij de vis in blokjes en bedruppel met citroensap. Doe de soep in een blender en mix glad. kan ook met de staafmixer. Giet de soep weer in de kookpot , voeg de kokosmelk toe en breng opnieuw aan de kook. Doe de visblokjes in de soep en hou de soep onder het kookpunt. Laat de vis gaar worden in 5 minuten. Voeg de geraspte of fijn gesneden appel en de in plakjes gesneden overgebleven halve banaan toe . Werk af met bieslook of garnaaltjes

VISSOEP MET KERRIE,KOKOS, BANAAN EN APPEL is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept