Aspergesoep met basilicumroom

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Stoof alle groenten aan samen met de look, tijm en laurier. Blus ze af met de bouillon en laat goed doorkoken.
  • 2Haal tijm en laurier uit de soep en mix en zeef de soep. Voeg de room toe en laat een beetje inkoken. Kruid af met peper en zout.
  • 3Mix de basilicumblaadjes fijn in de blender samen met lichtjes opgeklopte room.
  • 4Leg net voor het serveren de hele asperges in de soep zodat ze warm krijgen en schik ze daarna in het bord. Giet er de soep over en werk af met een toefje van de basilicumroom

Aspergesoep met basilicumroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met basilicumroom
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gazpacho met gefrituurde roodbaars
1u55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met courgette, erwten en basilicumroom
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept