Pastinaak-venkelsoep met streaky bacon

6
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de venkel zorgvuldig en snijd in stukjes. Schil de pastinaak met een dunschiller en snijd in stukjes. Pel de ui en versnipper hem. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd ze in stukjes. Verhit een klontje Solo in een kookpot en bak er de ui glazig in. Voeg de stukjes peer toe en roer goed. Doe er de groenten bij en laat enkele minuten meestoven. Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuurtje 20 minuten sudderen.
  • 2 Mix de soep fijn.
  • 3 Verwarm de oven voor op 160°C. Verdeel de bacon over bakpapier en zet 15 minuten in de oven. Garneer de soep met de in de oven gedroogde bacon.

Pastinaak-venkelsoep met streaky bacon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept