bloemkoolbladen en stronk soep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 ui zuiver schillen, in stukken snijden en aan stoven in boter
  • 2 knolselder, schil verwijderen en in stukken snijden, even mee stoven
  • 3 de stronk mag nagekeken op verhoute stukken, eventueel dun schillen en in stukken snijden. bloemkool bladen goed wassen en ook in stukken snijden.
  • 4 bij de gestoofde ui en selder voegen. overgieten met kokend water uit de waterkoker, terug aan de kook brengen.
  • 5 20 minuten laten koken. bouillonblokjes toevoegen.
  • 6 Mixen en afkruiden met peper.
  • 7 je kan er kaas instrooien voor de liefhebbers.
  • 8 of enkele bloemkoolroosjes

bloemkoolbladen en stronk soep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept