Zoek
bloemkoolbladen en stronk soep
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
buitenste bladen bloemkool
stronk bloemkool
1 ui
1 schijf knolselder( 2cm dik)
2 liter water
4 blokjes bouillon(groenten of kip)
draai van de pepermolen
1 klontje boter(solo)
Bereiding
1
ui zuiver schillen, in stukken snijden en aan stoven in boter
2
knolselder, schil verwijderen en in stukken snijden, even mee stoven
3
de stronk mag nagekeken op verhoute stukken, eventueel dun schillen en in stukken snijden. bloemkool bladen goed wassen en ook in stukken snijden.
4
bij de gestoofde ui en selder voegen. overgieten met kokend water uit de waterkoker, terug aan de kook brengen.
5
20 minuten laten koken. bouillonblokjes toevoegen.
6
Mixen en afkruiden met peper.
7
je kan er kaas instrooien voor de liefhebbers.
8
of enkele bloemkoolroosjes
bloemkoolbladen en stronk soep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept