Zoek
Soep van ei en citroen
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 liter kipbouillon
150 gram vermicelli
3 eieren
2 citroenen, het sap ervan
zout & zwarte peper
Bereiding
1
Breng de kippenbouillon aan de kook.
2
Doe de vermicelli erbij en laat 15 min. doorkoken.
3
Klop intussen de eieren schuimig.
4
Voeg langzaam onder voortdurend kloppen het citroensap aan toe.
5
Giet er drie koppen bouillon bij en blijf ondertussen kloppen.
6
Haal de rest van de bouillon van het vuur en klop het eimengsel erdoor.
7
Breng de soep op smaak met zout en peper en dien onmiddellijk op.
8
Smakelijk.
Soep van ei en citroen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Schnitzel, citroen en courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept