Soep van ei en citroen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de kippenbouillon aan de kook.
  • 2 Doe de vermicelli erbij en laat 15 min. doorkoken.
  • 3 Klop intussen de eieren schuimig.
  • 4 Voeg langzaam onder voortdurend kloppen het citroensap aan toe.
  • 5 Giet er drie koppen bouillon bij en blijf ondertussen kloppen.
  • 6 Haal de rest van de bouillon van het vuur en klop het eimengsel erdoor.
  • 7 Breng de soep op smaak met zout en peper en dien onmiddellijk op.
  • 8 Smakelijk.

Soep van ei en citroen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept