Kervelsoep met rijst

4
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook in de bouillon de rijst gaar.
  • 2 Reinig de selderij en de ui, snijd in stukjes.
  • 3 Reinig de kervel en hak fijn.
  • 4 Voeg bij de gaar gekookte rijst de ui en selderij. Laat 15 minuten koken. Voeg peper en zout bij.
  • 5 Voeg er dan de gehakte kervel aan toe en laat 5 minuten zonder deksel doorkoken.
  • 6 Je kan er eventueel ook soepballetjes aan toevoegen.

Kervelsoep met rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kervelsoep met gerookte haring
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-kervelsoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere Kervelsoep
20-30 min -
Bekijk recept
Kervelsoep
30-60 min -
Bekijk recept