Zoek
Kervelsoep met rijst
4
0 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 liter bouillon
50 gr rijst
1 selderij
1 ui
150 gr kervel
peper en zout
Bereiding
1
Kook in de bouillon de rijst gaar.
2
Reinig de selderij en de ui, snijd in stukjes.
3
Reinig de kervel en hak fijn.
4
Voeg bij de gaar gekookte rijst de ui en selderij. Laat 15 minuten koken. Voeg peper en zout bij.
5
Voeg er dan de gehakte kervel aan toe en laat 5 minuten zonder deksel doorkoken.
6
Je kan er eventueel ook soepballetjes aan toevoegen.
Kervelsoep met rijst is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kervelsoep met gerookte haring
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-kervelsoep
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere Kervelsoep
20-30 min -
Bekijk recept
Kervelsoep
30-60 min -
Bekijk recept