Zoek
Schorsenerensoep
4
0 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr schorseneren
1 preistengel
3 aardappelen
1 ui
2 liter rundsbouillon
500 ml melk
2 eigelen, opgelost in beetje melk
boter
kervel
croutons
Bereiding
1
Snijd de schorseneren in kleine stukjes en laat ze gaar worden in wat bouillon, samen met de melk zodat de schorseneren wit blijven.
2
Stoof de overige groenten in boter.
3
Giet er de resterende bouillon bij en voeg de aardappelen toe. Voeg de groeten als ze gaar zijn samen en mix de soep.
4
Versier met kervel en croutons.
Schorsenerensoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Schorsenerensoep met tuinkers
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignon-schorsenerensoep met tijm
90 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Schorsenerensoep Met Kruidenkaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Schorsenerensoep
Bekijk recept
Schorsenerensoep met tuinkers
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignon-schorsenerensoep met tijm
90 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Schorsenerensoep Met Kruidenkaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Schorsenerensoep
Bekijk recept