Zoek
pastinaaksoep met gele paprika
10
120 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 stuk pastinaak
1 bussel groene selder
3 stuks grote gele paprika
2 stuks grote Spaanse uien
1 stengel prei
2 eetlepels gehakte peterselie
2 tenen look
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel currypoeder (Thaimix van Delhaize is super)
4 tot 6 blokjes kippenboullion (Knorr)
2 koffielepels thijm
2 blaadjes laurier
Bereiding
1
Alle groenten in grove stukken versnijden
2
Doe de groenten, thijm, olijfolie, look, currykruiden en boullion in een grote soeppan en zet ze onder met warm water.
3
Zet de pot op heet vuur en laat de groenten goed garen (ongev. 40 min).
4
Haal de pot van het vuur en mix lang en goed in 2 richtingen om ze homogeen te krjgen.
5
Voeg dan de gehakte peterselie en de laurierblaadjes toe en laat nog even opkoken.
6
Haal de pot van het vuur en laat afkoelen.
7
De laurierblaadje mogen er in blijven tot de soep afgekoeld is.
pastinaaksoep met gele paprika is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Burrito met rundvlees en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastinaaksoep met kastanjechampignons
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige wortel-pastinaaksoep
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept