witloofroomsoep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 maak het witloof schoon, verwijder het bittere kroontje onderaan. Snij in grove stukken. Stoof het witloof en de ui in de boter
  • 2 schenk er de kippenbouillon bij. Voeg de knoflook toe, en kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zacht koken onder deksel. Mix de soep
  • 3 klop de eierdooier los met de room schenk er een soeplepel van de gemixte soep bij. Roer goed glad. Schenk het roommengsel bij de soep terwijl u voortdurend roert. doe de kervel erbij. laat een paar minuten goed doorwarmen. niet meer laten koken en goed roeren

witloofroomsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Witloofroomsoep met garnalen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofroomsoep met oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofroomsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Witloofroomsoep met garnalen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofroomsoep met oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofroomsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept