Zoek
Tomatenvelouté
8
55 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 wortelen
80 g Solo
1.5 l groentenbouillon
1 laurierblad
zout
1 eierdooier
2 dl light room
1 ui
1 prei
1 aardappel
1 courgette
6 tomaten
peper
2 eetlepels gehakte basilicum
Bereiding
1
Pel en snipper de ui.
2
Stoof in de Solo aan en voeg dan de andere in stukjes gesneden groenten er bij.
3
Giet er de bouillon bij, voeg het laurierblad toe en laat op een zacht vuur garen.
4
Verwijder het laurierblad en mix glad.
5
Breng op smaak met peper en zout.
6
Laat de soep goed warm worden en haal van het vuur af.
7
Roer de eierdooier los met de room en voeg bij de soep.
8
Meng en werk af met de gehakte basilicum.
Tomatenvelouté is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker