Zoek
Venkelsoep met grijze garnalen
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 venkel
1 ui
4 eetlepels Solo light
1 l groentebouillon
2 sneden volkorenbrood
75 gr grijze garnalen
2 eetlepels fijn gesnipperde bieslook
Bereiding
1
Snij de venkel en de ui in blokjes. Stoof ze in 2 eetlepels gesmolten Solo aan en giet er de bouillon bij.
2
Laat de soep 10 minuten goed doorkoken, mix glad met een staafmixer of keukenmachine en giet door een zeef.
3
Breng verder op smaak met peper en zout.
4
Snij het brood in blokjes en ze bak in een pan met 2 eetlepels Solo krokant.
Venkelsoep met grijze garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkool venkelsoep
Bekijk recept