Zoek
Krokant gebakken parelhoen op een bedje van
6
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 parelhoenen
Solo
3 durondeau peren
1 dl cognac
2 dl light room
een beetje suiker
Provençaalse kruiden
4 dl bruine gevogeltefond
450 g gehakte spinazie
muskaatnoot
6 jonge aardappelen
Bertolli extra vergine
Bereiding
1
Kruid de parelhoenen, bak ze en versnij de parelhoenen. Hou warm en gebruik de karkassen om de fond een betere smaak te geven.
2
Was de aardappels en snij in schijven.
3
Laat de gesneden aardappels in de olie garen in de oven en kruid met zout en Provençaalse kruiden.
4
Schil ondertussen de peren, verwijder het klokhuis en snij de partjes in kleine stukjes.
5
Bak ze aan in Solo en deglaceer met de cognac.
6
Voeg de light room, peper, zout, nootmuskaat en het beetje suiker toe en laat de peren nog wat garen.
7
Warm de gehakte spinazie op in de microgolfoven en kruid naar smaak.
8
Warm ook de fond op .
Krokant gebakken parelhoen op een bedje van is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept