Fazantenfilet met witloof en gandaham

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de fazantenfilets en rol ze op in de gandaham. Bak ze een 20-tal min in wat boter in een wijde pan op een zacht vuurtje. Ontdoe het witloof van zijn blaadjes en voeg deze bij het vlees. Laat alles verder bakken op een zacht vuurtje en blus op einde met het water. Snijd de filets in sneetjes en dien op met ht witloof, de jus en wat kervel

Fazantenfilet met witloof en gandaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met gandaham en perzik
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Filet van fazant à la forestière
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantenfilet met donkere Leffe
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantenfilet Met Groene Kool En Eendenlever
30-60 min -
Bekijk recept
In De Oven Bereide Fazantenfilet Met Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept