Parelhoenfilets met kersen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Parelhoen aanbraden, kruiden met peper en zout, gaar bakken, vlees uit de pan nemen en warm houden, braadvocht deglaceren met bruine vleessaus, 2 klontjes suiker of 2 lepels rode bessenconfituur bijvoegen.
  • 2 Opdienen met kroketjes

Parelhoenfilets met kersen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Parelhoenfilet met ganzenleversaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met champignons en garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept