Zoek
Parelhoenfilets met kersen
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 parelhoenfilets
100 gr boter
250 gr ingedikte kersen op sap
bruine vleessaus
2 klontjes suiker of 2 lepels rode bessenconfituur
Bereiding
1
Parelhoen aanbraden, kruiden met peper en zout, gaar bakken, vlees uit de pan nemen en warm houden, braadvocht deglaceren met bruine vleessaus, 2 klontjes suiker of 2 lepels rode bessenconfituur bijvoegen.
2
Opdienen met kroketjes
Parelhoenfilets met kersen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min
Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Parelhoenfilet met ganzenleversaus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met champignons en garnalen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept