Hazerugfilet met gorgonzolasaus en porto

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De hazerugfilets kruiden met peper en zout en in bloem wentelen. Een glad mengsel maken van de gorgonzola, boter en room, een weinig cayennepeper en 2 lepels cognac.
  • 2 De filets in de hete boter bakken, flamberen met de cognac en verder afbakken (moeten licht rose zijn)
  • 3 De filets uitnemen en warm houden, het kaasmengsel bij het braadvocht mengen en laten inkoken, eventueel nog een weinig room bijvoegen. Indien te dik, porto bijvoegen en smaak nagaan.
  • 4 Opdienen met gebakken ananasschijven, bestrooid met cayennepeper en fijne frietjes

Hazerugfilet met gorgonzolasaus en porto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hazerugfilet met witloof en porto
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazerugfilet Met Bosvruchten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazerugfilet Met Sinaasappelsaus
10-20 min -
Bekijk recept
*Hazerugfilet/Bosvruchten*
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept