Hazerugfilet met witloof en porto

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De hazerugfilets in de hete boter bakken, kruiden met peper en zout, uit de pan halen en warm houden, de sjalotjes aanfruiten en de pan deglaceren met de porto, de room bijvoegen en laten inkoken tot sausdikte, op smaak brengen en eventueel bijkruiden. Het witloof kan gebakken of gewoon gestoofd, de erwtjes ook stoven.
  • 2 Opdienen : Per bord een hazefilet, al of niet gesneden, 2 witloofstruikjes, 1 lepel erwtjes, enkele lepels saus. denneappels of kroketjes

Hazerugfilet met witloof en porto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hazerugfilet met gorgonzolasaus en porto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazerugfilet Met Bosvruchten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazerugfilet Met Sinaasappelsaus
10-20 min -
Bekijk recept
*Hazerugfilet/Bosvruchten*
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept