Hazerug met mosterd

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de hazerug met peper en zout en besmeer met mosterd. Breng in een vuurvaste schotel in de hete oven met tijn, laurier en look. Maak gaar in ongeveer 20 min bij 200°C. Het braadvocht opvangen en verhitten met de witte wijn en room, voeg er naar smaak eventueel nog wat mosterd bij en laat al roerend inkoken tot sausdikte, meng er een lepel bieslook onder.
  • 2 Dien op met gebakken witloof, spruitjes of broccolie, denneappeltjes

Hazerug met mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

*Hazerug-Bessen/Portsaus*
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hazerug (De Saus Ervoor)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Roomkreeftensaus Bij Hazerug
0-10 min -
Bekijk recept
Andalusische Hazerug
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept