Stoverij van everzwijn op zoete wijze

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Braad het vlees aan in de hete boter ook de ajuin, kruid met peper en zout en overgiet met de witte wijn en laat ongeveer 20 min sudderen op een zacht vuurtje.
  • 2 Werk verder af met de geweekte pruimen en rozijnen, bestrooi met suiker en overgiet met citroensap. Laat verder gaar worden en bind op het laatst met de maïzena of aardappelbloem. Dien op met appelschijfjes of gestoofde peren

Stoverij van everzwijn op zoete wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept