1 Ontbeen de fazant en hak de karkas in kleinere stukken.
2 Doe de stukken karkas in een kookpot en voeg er de ajuin, de selder, de wortelen, het kruidenbosje, peper en zout bij.
3 Bevochtig met water en het bouillonblokje en laat 35 minuten zachtjes koken.
4 Verwijder voortdurend bovendrijvend vet en schuim.
5 Giet de bouillon door een vergiet.
6 Voeg de fazantbouten toe en laat ze zachtjes garen.
7 Snij ondertussen de seizoengroenten in kleine stukken. Verwijder het vet en vel van de fazantfilets en wikkel de filets in met Solo ingevette aluminiumfolie.
8 Draai de uiteinden aan zodat er mooie rolletjes ontstaan. Leg die gedurende 15 minuten bij de bouten in de kookpot.
9 Voeg naargelang de gaartijd ook de groenten toe in de bouillon en kook ze gaar (blancheer even de koolsoorten, zoals de spruitjes, ze zullen beter verteerbaar worden). 1
0 Meng de room en het eigeel, voeg er de groene kruiden bij en meng dat met de bouillon. 1
1 Neem de filets uit de verpakking en snij er kleine stukjes van. 1
2 Leg die samen met de groenten in diepe borden en giet er het soepje bij. 1