Wildsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Suiker in een pan strooien (bodem bedekken) en laten carameliseren op een zacht vuur.
  • 2 Zie er goed op toe dat het niet aanbrandt.
  • 3 Wanneer de suiker gecarameliseerd is, Porto en rode wijn toevoegen (1/4 van de totale hoeveelheid vloeistof per keer toevoegen), een scheut Balsamico-azijn toevoegen.
  • 4 Op het einde de bouillon toevoegen.
  • 5 Tijm, laurier en paar jeneverbessen voor de smaak toevoegen.
  • 6 Saus verder tot de helft laten inkoken.
  • 7 Afwerken met blokje chocolade (laten smelten in de saus).
  • 8 Heel lekker bij hertegebraad.

Wildsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met wildsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsaus
10-20 min -
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met wildsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsaus
10-20 min -
Bekijk recept