Lepelhapje van wildpaté met uienconfituur

12
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schik wat paté en uitenconfituur op een lepelhapje.
  • 2 Dien op met geroosterd rozijnenbrood.

Lepelhapje van wildpaté met uienconfituur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club campagne
Lunchgerecht
Bekijk recept

Lepelhapje scampi met kruidenboter
5 min
Bekijk recept
Lepelhapje van gemarineerde sardines
80 min
Bekijk recept
lepelhapje van gerookte forel
10 min
Bekijk recept
Lepelhapje met witloof en scampi
20 min
Bekijk recept