Parelhoen met Druifjes

8
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200°.
  • 2 Parelhoentjes kruiden met pezo.
  • 3 Bak de parelhoentjes langs alle kanten aan in solo. Plaats ze in de hete oven gedurende ongeveer 30 minuten.
  • 4 Laat de witte wijn inkoken met de eetlepel honing totdat je een schuimige massa bekomt en blus met de bruine jus. Snij de druifjes in 2 en haal de pitjes eruit. Breng de bruine jus op smaak met pezo en bind deze met de maizena. Voeg de room, de porto en de druifjes toe.
  • 5 Kijk na of de parelhoen gaar is en snij deze in 4 stukken.
  • 6 Serveren met de hete saus, tuinkers, witloof en appeltjes met veenbessen en kroketjes.

Parelhoen met Druifjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeeghapje met druif
Bekijk recept
Pan Tintad Met Druifjes
0-10 min -
Bekijk recept
Ananashartje
10 min
Bekijk recept
Parelhoenfilet met gepelde druifjes in cognacsaus
0 min
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept