Kabeljauw met bloemkool en gandaham

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bloemkool net niet gaar, giet ze af en spoel onder koud water. Breng de room aan de kook, voeg de bloemkool erbij en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat nog 5 min koken. Kruid de kabeljauw met peper en zout en gaar de filets op de velkant in wat olijfolie. Frituur de frietjes goudbruin. Serveer de bloemkool met een plakje gandaham en de kabeljauw. Garneer met de frietjes en enkele sprietjes bieslook.

Kabeljauw met bloemkool en gandaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met gandaham en perzik
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept