Zoek
Reemedaillons met sinaasappel en rode kool
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 reemedaillons, elk /- 75 gr
1 rode kool
2 rode uien
2 bio sinaasappels
4 el olie
200 ml wildfond
2 tl kaneelpoeder
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Maak de rode kool schoon en snij in dunne reepjes. Snij de uien in fijne ringen.
2
Schil de sinaasappels dik, zodat ook het wit velletje mee verwijder wordt.
3
Snij de partjes vruchtvlees tussen de vliezen uit, snij het vruchtvlees in niet al te kleine dobbelstenen.
4
Fruit de uiringen glazig in 1 eetlepel olie.
5
Voeg er de rode kool aan toe en stoof al roerend aan.
6
Giet er de wildfond bij en laat afgedekt 10 tot 15 minuten garen op een matig vuur, of tot de kool beetgaar is.
7
Voeg er het kaneelpoeder en de sinaasappelblokjes aan toe, kruid met pezo.
8
Verhit de rest van de olie in een pan.
9
Kruid de reemedaillons met pezo en bak ze rosé.1
0
Serveer het vlees op een bedje van rode kool met sinaasappel.1
1
Lekker met kroketjes.
Reemedaillons met sinaasappel en rode kool is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reemedaillons
120 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reemedaillons met sjalotjes
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reemedaillons Madame Lacroix
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildmedaillons
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept