Reemedaillons met sinaasappel en rode kool

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de rode kool schoon en snij in dunne reepjes. Snij de uien in fijne ringen.
  • 2 Schil de sinaasappels dik, zodat ook het wit velletje mee verwijder wordt.
  • 3 Snij de partjes vruchtvlees tussen de vliezen uit, snij het vruchtvlees in niet al te kleine dobbelstenen.
  • 4 Fruit de uiringen glazig in 1 eetlepel olie.
  • 5 Voeg er de rode kool aan toe en stoof al roerend aan.
  • 6 Giet er de wildfond bij en laat afgedekt 10 tot 15 minuten garen op een matig vuur, of tot de kool beetgaar is.
  • 7 Voeg er het kaneelpoeder en de sinaasappelblokjes aan toe, kruid met pezo.
  • 8 Verhit de rest van de olie in een pan.
  • 9 Kruid de reemedaillons met pezo en bak ze rosé.1
  • 0 Serveer het vlees op een bedje van rode kool met sinaasappel.1
  • 1 Lekker met kroketjes.

Reemedaillons met sinaasappel en rode kool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reemedaillons
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reemedaillons met sjalotjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reemedaillons Madame Lacroix
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildmedaillons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept