eendeborstfilet in saus van peper en rode wijn

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 bak de filets in hete boter of olie langs elke kant in 3min (3 min voor elke kant) goudbruin en haal uit de pan
  • 2 voeg de sjalotten toe met de tijm laurier en peperkorrels
  • 3 voeg wijn toe en laat tot de helft inkoken(ong 5 min)
  • 4 roer daarna goed op met beetje room en kippenbouillon
  • 5 serveer de filets met de saus er over en dit alles met gestoomde groentjes super lekker!

eendeborstfilet in saus van peper en rode wijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eendeborstfilet Met Sinaasappel En Tutti-frutti
10-20 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Eendeborstfilet
20-30 min -
Bekijk recept
Boven Thee Gerookte Eendeborstfilet Met Dipsaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendeborstfilet met saus van sinaasappel en
0 min
Bekijk recept