Terrine van haas

4
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal al het vlees door de vleesmolen.
  • 2 Meng het vlees met de suiker, cognac, Cinzano en kruid met peper en zout.
  • 3 Stort het mengsel in een terrine. Dek af met aluminiumfolie.
  • 4 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 5 Zet de terrine in een bain-marie en schuif dit samen in de oven. Laat 1 uur en 45 minuten bakken.
  • 6 Laat afkoelen. Versnijd vervolgens de terrine in plakken.
  • 7 Bij deze koude terrine past een garnituur van veldsla, gelei van kweepeer, toast, julienne van witloof of knolselder en gehalveerde en ontpitte kersen.

Terrine van haas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Filet van haas met verse druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept