Zoek
everzwijnragout met geitenkaas en kersttomaatjes
4
100 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg everzwijnragout
1 st broccoli
12 st kersttomaatjes met stengel
2 st uien
70 gr blauwe kaas(bijv cambozola)
70 gr geitenkaas
2 eetl boter
1 eetl bloem
5 dl witte wijn
4 dl wildfond
1 mespunt rozemarijn
Bereiding
1
verdeel de broccoli in kleine roosjes
2
verdeel de kersttomaatjes per drie, probeer stengeltje aan te houden
3
snipper uien fijn
4
smelt boter in pan en bak fijngesnipperde uitjes glazig
5
voeg de stukken vlees toe en bak goudbruin langs alle kanten en kruid met rozemarijn, peper en zout
6
strooi de bloem over en roer goed onder
7
overgiet met de witte wijn en de wildfond en 2 dl water
8
laat zachtjes stoven gedurende 1u a 1u15
9
voeg de broccoliroosjes nu toe en laat nog 10 min mee garen1
0
meng ondertussen de geitenkaas en de cambozola en 3 eetl water tot een gladde saus1
1
voeg 3 min voor het einde toe aan de ragout en laat nog paar minuutjes mee stoven1
2
plaats de trosjes tomaat bovenop en laat ook nog eens 2 tot 3 min warmen1
3
serveren met kroketjes
everzwijnragout met geitenkaas en kersttomaatjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kers(t)tomaatjes met garnalencocktail
15 min
Bekijk recept
scampi's met kersttomaatjes en currysaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Focaccia Met Kersttomaatjes.
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Kersttomaatjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van everzwijn met peperkoek en bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met pancetta, salie en tomaten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met mosterdsaus en polenta met olijven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept