lichtgerookte everzwijnfilet met wilde

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kleur de everzwijnfilets en kruid met peper en zout, rozemarijn en laat ze verder garen in de rookoven(je kan ook reeds gerookt kopen ook hoor op vraag aan je slager)
  • 2 stoof de fijngesneden sjalot, wortel, prei en look en bevochitg met kalfsfond
  • 3 kruid verder met rozemarijn en tijm en laat inkoken tot sausdikte en zeef dan
  • 4 reinig alle paddestoelen en bak ze samen met gesnipperde sjalot in hete boter
  • 5 voeg de kalfsjus toe en werk af met scheutje room
  • 6 plaats nu witlooftaartje in midden en schik daarop de paddestoelen en daar bovenop de everzwijnfilet
  • 7 lepel saus rondom ...
  • 8 niet zo moeilijk maar wel chique en heel erg lekker!!!

lichtgerookte everzwijnfilet met wilde is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kervelsoep met gerookte haring
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabisalade met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelsalade met sinaasappel
30 min
Bekijk recept
Kervelsoep Met Gerookte Haring
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept