Stoofpotje van Ree

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalotjes en stoof ze aan in wat boter, doe de stukjes vlees in de kom en bak het aan, kruid met peper zout thijm laurier en voeg de geneverbessen toe, giet de fond erbij en laat ongeveer een uur sudderen, volgens de groote van de stukken vlees. Als het vlees mals is uit de kom nemen en de saus door een zeef gieten, verwijder zoveel mogelijk de sjalotsnippers zodat je nadien een mooie veloeren saus overhoud. Giet de saus terug in de kom en doe er de konfituur en de suiker bij, laat koken en dik de saus lichtjes met maizena expres, Doe het vlees terug in de saus en zet tot de dag nadien koel weg .
  • 2 Lekker met kroketjes......gestoofd witloof......spruitjes......knolselderblokjes....gevulde peertjes

Stoofpotje van Ree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met geurige vruchten en speculaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ree Stroganov
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Melizanosalata-Auberginepuree
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept