1 Je neemt 2 brickdeegs en je wrijft ze in met eigeel. Dan leg je op ene kant van de brickdeeg met het eigeel de gandaham. Daarna leg je de andere brickdeeg met eigeel op de gandaham. Dit 30min. in de oven op 120 graden. Je neemt de verse vijgen en je snijd de bovenkant eraf en haalt het vrucht eruit. Het vrucht van de vijg stoof je samen met een halve fijn gesneden appel in olijfolie. Op het laatste doet je er de balsamicoazijn erbij om te laten inkoken. Als het klaar is laat je het afkoelen en dan de vijgen ermee opvullen. De foie gras laat je heel lichtjes opwarmen in wat olijfolie. (LAUWE FOIE GRAS). Als de gandahamchips klaar zijn snijd je ze in Op elk bord leg je een stuk dan de foie gras erboven en op de foie gras je opgevulde vijg. Dit versier je met een paar takjes bieslook.
Gandahamchips met foie gras en vijgen is een recept van Solo Open Kitchen