4 Kook de krielaardappelen in de schil gaar, laat afkoelen.
5 Verhit 2 el olie en 1el solo in en braadslede en bak het vlees aan alle kanten mooi bruin, kruiden met pezo.
6 Bestrijk het vlees met 3/4 van het camembertmengsel, dek af met een deksel of aluminiumfolie en laat het verder garen in de warme oven, het vlees is gaar als het binnenin 85° heeft, gebruik hiervoor een braadthermometer.
7 Verhit 1 el olie en 1 el solo in een pan en korst er de krielaardappelen in aan.
8 Leg de aardappelen in een ovenschaal.
9 Roer de peterselie en dragon door de rest van het camembertmengsel en doe dit over de aardappelen, zet deze onafgedekt bij het vlees in de oven.1
0 Pel de ui en snipper fijn, spoel de courgette, dep droog en snij ze in reepjes van 5 à 6 cm lang.1
1 Borstel de champignons en snij ze in plakjes, besprenkel ze met citroensap.1
2 Verhit 2 el solo in een braadpan en fruit hierin de ui glazig.1
3 Voeg de courgettenreepjes toe en bak deze even aan, doe er de champignons bij en bak deze even mee, blus met de wijn, laat verder stoven tot alles beetgaar is, afkruiden met pezo.1
4 Haal het vlees uit de braadslede en laat even rusten onder aluminiumfolie.1
5 Snij de filet in niet te kleine plakken en dresseer op 4 warme borden samen met het courgettemengsel en de kaasaardappelen.1
6 PS: everzwijnfilet kan je ook vervangen door varkenshaasje.