Lauwwarme carpaccio van hertenbiefstuk met

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rol van de paté met natte handen 12 kleine balletjes. Strooi de gemengde kruiden op een bord, meng er 1 tl tijm door. Rol de patéballetjes erdoor (bewaar de rest van de kruiden op het bord voor de garnering).
  • 2 Kruid de hertenbiefstuk met de rest van de tijm, peper en zout. Bestrijk de biefstuk rondom met de vloeibare margarine en 2 tl mosterd.
  • 3 Laat een pan heel heet worden en bak de biefstuk in 2-3 minuten rondom bruin. In aluminiumfolie pakken, laten afkoelen en in de koelkast bewaren. Meng 1 tl mosterd met de olijfolie.
  • 4 Zet de oven aan op 150°C en laat hier 4 borden in warm worden. Snijd vlak voor het eten de hertenbiefstuk, met een glad scherp mes, in heel dunne plakjes en leg ze iets overlappend achter elkaar in een rij op 4 hete borden.
  • 5 Leg de patéballetjes in een rijtje ernaast, strooi de rest van de kruiden en nog wat grof gemalen peper erover en bedruppel met de mosterdolie. Lekker met krokante toostjes.

Lauwwarme carpaccio van hertenbiefstuk met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept