Bouillon met rode pesto

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de boterhammen in stukjes. Meng 1/3 van het brood met de melk en laat het goed zacht worden.
  • 2 Hak het vlees met de spekblokjes, het geweekte brood en de salie fijn in de keukenrobot (met de pulsknop), met een staafmixer of een hakmes. Voeg ½ eetlepel pesto, een snufje zout, wat peper en het ei toe en meng goed. Rol 12 balletjes van het gehakt.
  • 3 Verhit een pan, voeg 3 eetlepels vloeibare margarine toe en schep hierin de overige stukjes brood om tot ze goudbruin zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken en afkoelen.
  • 4 Breng 1½ l warm water met de bouillonblokjes al roerend aan de kook. Doe de wildballetjes in de pot en laat ze in ca. 8 min. op een laag vuur gaar worden. Schep schuim dat eventueel bovenkomt uit de pan. Breng de bouillon op smaak met de pesto.
  • 5 Schep de bouillon in 4 borden of soepkommen en strooi de peterselie en korstjes erover.

Bouillon met rode pesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept