1 Snij de boterhammen in stukjes. Meng 1/3 van het brood met de melk en laat het goed zacht worden.
2 Hak het vlees met de spekblokjes, het geweekte brood en de salie fijn in de keukenrobot (met de pulsknop), met een staafmixer of een hakmes. Voeg ½ eetlepel pesto, een snufje zout, wat peper en het ei toe en meng goed. Rol 12 balletjes van het gehakt.
3 Verhit een pan, voeg 3 eetlepels vloeibare margarine toe en schep hierin de overige stukjes brood om tot ze goudbruin zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken en afkoelen.
4 Breng 1½ l warm water met de bouillonblokjes al roerend aan de kook. Doe de wildballetjes in de pot en laat ze in ca. 8 min. op een laag vuur gaar worden. Schep schuim dat eventueel bovenkomt uit de pan. Breng de bouillon op smaak met de pesto.
5 Schep de bouillon in 4 borden of soepkommen en strooi de peterselie en korstjes erover.