1 Verwarm de oven voor op 200°C. Reinig en was de preistengels, snijd het groen eraf en doe de preiwitten volledig in een ovenschaal. Besprenkel met wat Solo vloeibaar en kruid met versgemalen peper en zout. Dek de schaal af met bakpapier en laat ongeveer een uur garen in de oven. Snijd de preistengels overlangs door en houd ze warm..
2 Pel de ui en snipper hem fijn. Snijd de kastanjes en aardpeer in stukjes. Smelt een klontje Solo in een koekenpan en voeg de kastanjes en aardpeer toe. Laat stoven tot ze gaar zijn en werk af met komijnzaad.
3 Laat een klontje Solo smelten in een pan met zware bodem en bak de hindemedaillons aan alle kanten. Haal ze uit de pan en houd ze warm op een voorverwarmd bord. Blus met een scheutje armagnac, roer de mosterd erin los en voeg er de room aan toe. Roer los met de garde en laat even indikken tot een egale, romige mosterdsaus.
4 Serveer de hindemedaillons met de kastanjes, de aardpeer, de gestoofde prei en wat mosterdsaus.
Hindemedaillons met mosterdsaus en aardpeer is een recept van Solo Open Kitchen