Zoek
Hindefilet met veenbessensaus
4
0 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
g 600 hindefilet
Solo bakken en braden (verpakking papier)
dl 2 water
Knorr sausketeltje natuur
dl 1 room
el 2 veenbessenconfituur
1/2 bosje kervel
Bereiding
1
Bak de hindefilets aan alle kanten mooi bruin in een pan met wat Solo.
2
Laat ze vervolgens gedurende 6 minuten rustig verder garen.
3
Haal het vlees uit de pan en houd het warm.
4
Blus de Solo met het water en het Knorr sausketeltje.
5
Voeg de room eraan toe en laat het geheel inkoken tot een saus.
6
Doe er op het einde de veenbessenconfituur bij.
7
Serveer de hindefilets met de saus.
8
Werk af met de kervel.
Hindefilet met veenbessensaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Fazantenfilets met roze peper, veenbessensaus en gepocheerde sterappelen met honing
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met rambol
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelsteak met veenbessensaus
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wilde eend met radicchio en veenbessensaus
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met Mandarine Napoléon
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met vijgen, groene peper en knolselderpuree
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met peren en veenbessen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept