2 Schil en halveer de peren en verwijder het klokhuis. Hak de rozemarijn fijn.
3 Verwarm 2 el. margarine in een ovenvaste steelpan. Schroei het vlees zo’n 3 min. aan alle kanten dicht. Zet de steelpan in de oven en rooster het vlees zo’n 30 min. of tot de temperatuur binnenin 68°C bedraagt. Voeg tijdens het roosteren wat water toe zodra het vlees begint uit te drogen. Los ondertussen ½ blokje Knorr® runderbouillon op in 150 ml water.
4 Fruit de peerhelften zachtjes gedurende 5 min. in margarine. Leg het vlees op een bord zodra het gaar is en dek het goed af met aluminiumfolie.
5 Doe de bouillon, rozemarijn en siroop bij het braadvocht. Breng het aan de kook en laat het enkele minuten pruttelen tot de saus begint in te dikken.
6 Serveer het vlees in plakken gesneden met de saus, peertjes en opgelegde veenbessen.