Rosbief met groentenkrans

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het gebraad korsten in de verhitte olie. Bestrooi het vlees met peper, zout en rozemarijn en voeg een weinig water toe. Laat het vlees gedurende 15 à 20 minuten nabakken in een afgesloten pan of de oven.
  • 2 Laat ondertussen de schoongemaakte en grondig gewassen groenten halfgaar koken in een weinig (lichtgezouten) kokend water. Smoor ze daarna in een weinig margarine (en enkele eetlepels water) gedurende een vijftal minuten.
  • 3 Leg het voorgesneden vlees op een dienblad en schik er de groenten rond.

Rosbief met groentenkrans is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rosbief met groentenkrans
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
gevuld kalkoengebraad
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept